Communicatiestrateeg

Helder communiceren over strategische onderwerpen, met alle eigentijdse communicatiemiddelen, dat is Robert van Vliet. Zo’n 25 jaar ervaring in het communicatievak, van interne communicatie tot corporate communicatie. Als adviseur, projectleider of ambtelijk secretaris. Maar ook als woordvoerder bij complexe communicatie vraagstukken. Rendeert het beste in een dynamische en lastige politieke omgeving, waar koersvast gehandeld moet worden.
Is een natuurlijk klankbord voor zowel bestuurders als collega’s. Levert op een soepele wijze, gevraagd en ongevraagd, degelijke adviezen en aantrekkelijke communicatieproducten. Die zeer toegankelijk zijn en helder geschreven. Is gewend aan de werkdruk en de politieke dynamiek. Heeft ervaring met beleidscommunicatie, woordvoering en belangenbehartiging . Raakt nog steeds uitgedaagd door hands-on-trajecten waar meters gemaakt moeten worden in projecten. Hij is resultaatgericht met een gepaste doortastendheid. Hij heeft gevoel voor (politieke) verhoudingen en omgeving. Kan kritisch meedenken en is inzetbaar op zowel beleidsbepalend, adviseren als operationeel vlak.
Is werkzaam geweest bij een groot aantal organisaties. Hij heeft een inhoudelijke interesse in arbeidsmarkt en economie plus een sterke affiniteit met digitalisering bij overheidsorganisaties.